Download nu onze app in de appstore of playstore

Extra begeleiding gezocht G-team

In 2016 is het G-voetbal binnen FC Eibergen opgericht. Een super initiatief wat begon met een aantal kinderen en nu al 15 leden telt. Zelfs uit omliggende plaatsen als Ruurlo, Rekken en Borculo komen de kinderen naar het G-voetbal bij FC Eibergen.

Het G-voetbal binnen FC Eibergen is bedoeld om kinderen, in de leeftijd van 6 t/m ± 15 jaar, met een beperking toch deel te kunnen laten nemen aan het sociale aspect van een teamsport. Ieder kind kan in het G-team op zijn of haar niveau plezier beleven aan wat hij of zij het liefste doet maar binnen het reguliere voetbal niet helemaal haalbaar is.

Dit seizoen zijn we met omliggende verenigingen zelfs gestart om eens per maand een toernooi te spelen. Wat beleven de kinderen hier ontzettend veel plezier aan, en dat plezier staat ook absoluut voorop!

Dit alles kan natuurlijk niet zónder de trainer en begeleiders. Het is voor hen een kwestie van structuur, duidelijk uitleggen en vooral veel geduld hebben.

Omdat we blijven groeien, wat natuurlijk super is, zijn we toch wel met enige spoed op zoek naar extra begeleiding.
Het G-team traint eens per week op de woensdagavond van 18.00-19.00 uur.
Lijkt het je leuk om je voor deze doelgroep als begeleiding in te zetten? Neem dan contact op met Lucel Bennink via g-voetbal@fceibergen.nl of 06-34354751

Delen van dit bericht wordt zeer gewaardeerd!