Download nu onze app in de appstore of playstore

EK pool update

De KNVB heeft de voorlopige selectie van bondscoach Frank de Boer voor het EK 2020 dat volgende maand wordt gehouden bekend gemaakt.

In de voorselectie van de bondscoach zijn 34 namen opgenomen. Helaas is de naam van Virgil van Dijk niet op de lijst terug te vinden. De verdediger en aanvoerder van Oranje maakte al eerder bekend dat hij ontbreekt op het EK. Andere opvallende afwezige in de voorselectie is Ryan Babel, die normaal gesproken altijd aanwezig was.

Nieuwe namen in de selectie zijn Cody Gakpo en Jurriën Timber. Na een lange afwezigheid keren Rick Karsdorp en Anwar El Ghazi terug in de voorselectie van Oranje.
Andere spelers die in het recente verleden op de lijst stonden zijn Hans Hateboer, Tony Vilhena, Jeremiah St. Juste en Ryan Gravenberch.
Tevens staat Wout Weghorst, die in de Duitse competitie voor zijn club Wolfsburg een uitstekende indruk maakte, op de lijst met voorlopige namen.
Bondscoach Frank de Boer maakt op 26 mei a.s. zijn definitieve EK selectie met 26 spelers bekend. Van deze voorselectie vallen dus nog 8 spelers af.

Inleveren EK Poolboekjes
Dit inleveren kan in week 21. We zullen dan in de kantine aanwezig zijn op:

· Dinsdag 25 mei van 19.00 – 20.30 uur
· Woensdag 26 mei van 19.00 – 20.30 uur
· Donderdag 27 mei van 19.00 – 20.30 uur
· Zaterdag 29 mei van 11.00 – 13.00 uur

Boekjes graag inleveren op één van deze momenten want op zaterdag 29 mei dienen alle boekjes binnen te zijn, anders kunnen ze niet meer worden verwerkt.