Download nu onze app in de appstore of playstore

EHBO/BHV’ers gezocht!

FC Eibergen heeft ca. 1100 leden waarvan het merendeel actief voetbalt en/of hardloopt.

’s Avonds bij de trainingen en vooral ’s zaterdags is het een lust voor het oog hoeveel kinderen bezig zijn met de mooie voetbalsport. Onderdeel van sporten is de kans dat er tijdens het sporten wel eens een blessure kan ontstaan bij de sporters en/of bij de toeschouwers.

Het is een taak van FC Eibergen om ervoor te zorgen dat personen die een blessure oplopen voor/tijdens/na een training/wedstrijd opgevangen en geholpen worden.

Er zijn binnen onze club wellicht ouders/leiders die in het bezit zijn van het diploma EHBO of bij hun werkgever opgeleid zijn als BHV-er. Wij willen graag met deze ouders/verzorgers in contact komen om te inventariseren hoeveel personen dat binnen onze club zijn.

Op zaterdag wanneer onze jeugd geniet van zijn/haar favoriete voetbalsport is het van belang dat er gedurende de periode dat er gesport wordt er iemand aanwezig die in het bezit is van een EHBO/BHV diploma.

Bij deze doen wij dan ook een vriendelijk doch dringend verzoek om als ouder/verzorger van uw voetballende kind dit kenbaar te maken. Wanneer wij alle mensen die in het bezit zijn van een EHBO diploma of opgeleid zij als BHV-er in beeld hebben, zullen wij u uitnodigen voor een informatie-avond en onze plan om te komen tot een bezetting op de zaterdagen aan u voorleggen.

Uiteindelijke doel is om tot een schema te komen, zodat op de zaterdagen er gedurende de periode dat er gesport wordt iemand aanwezig is met een EHBO/BHV diploma.

Ook nu geldt weer dat hoe meer mensen zich aanmelden, de frequentie van een zaterdag een aantal uren dienst draaien als EHBO/BHV-er beperkt blijft.

Aanwezigheid van een EHBO-er of BHV-er is ook in het belang van uw kind.

Voor meer informatie: Tonny Klein Holkenborg ( tkleinholkenborg@hotmail.com ) Berry Geurkink ( voorzitterwedstrijdzaken@fceibergen.nl )

Bestuur FC Eibergen