Download nu onze app in de appstore of playstore

Eeuwfeest onvergetelijke afsluiting jubileumjaar

Ondanks alle goede voorbereidingen zijn goede weersomstandigheden een groot onderdeel van een succesvol feest. Op een zonovergoten zaterdag 9 juni heeft FC Eibergen het jubileumjaar afgesloten met het eeuwfeest. Om 14:00 uur konden we de eerste gasten al verwelkomen op ons prachtige sportcomplex de ”Bijenkamp“ en aan de toeloop leek maar geen einde te komen.

Ruim 600 gasten konden we als jubileumcommissie en bestuur van FC Eibergen verwelkomen deze middag. Een middag die in het teken stond van gezelligheid, herkenning, muziek, goochelen en gezellig bij praten onder het genot van een drankje en een hapje. Leden, supporters, sponsoren, vrijwilligers, maar ook veel leden en bestuurders die in voorgaande jaren actief zijn geweest bij FC Eibergen (of haar voorgangers) konden we deze middag begroeten. Vanuit alle delen van Nederland hadden ze de moeite genomen om naar Eibergen te komen.

De prachtig ingerichte expositie over de historie van FC Eibergen gaf voldoende aanleiding voor mooie verhalen uit een ver verleden en mede daardoor werd het zeker ook een feest van herkenning. Na een kort woord van welkom door voorzitter, was het de beurt aan Disco kings, Leedvermaak, Excelsior en Euphonia voor het verzorgen van de muzikale omlijsting van het programma. Uiteraard was er ook volop aandacht voor alle kampioenen van afgelopen jaar en werden speelster van het jaar (Wendy ten Bras) en speler van het jaar (Jacco Roerdink) bekend gemaakt. Ondertussen deed Tom Krooshof de gasten versteld staan met zijn goocheltrucs en had Yvonne Berends geen tijd voor een pauze om de vele kinderen te schminken.

Een prachtig nieuw scorebord, aangeboden door de vrienden van FC Eibergen, werd onthuld door Joke Averdijk en Annie Meeboer. Tevens werd uitslag van de veiling van de jubileumtenues bekend gemaakt.

Tot slot was er de verloting van een prachtige fiets, aangeboden door Profile Bleumink met vestigingen in Zutphen, Vorden, Warnsveld en Eibergen. De fiets werd gewonnen door Chris Roerdink.

Al met al kunnen we terugkijken op een prachtig jubileumjaar, een verenigingsbrede viering waarbij jong en oud zich betrokken voelde en het goede verenigingsgevoel dat er al is verder heeft versterkt.

Om gedurende een jaar al deze activiteiten te kunnen organiseren is hulp van veel vrijwilligers onontbeerlijk. Gelukkig beschikt FC Eibergen over een grote groep vrijwilligers waar je nooit tevergeefs een beroep op doet en met de lijfspreuk van FC Eibergen “alleen kun je niets, maar samen kun je alles“ aan de basis hebben gestaan van dit succes.

Jubileumcommissie en bestuur wil iedereen, die op welke wijze dan ook betrokken was bij de organisatie van dit jubileumjaar, bedanken voor hun geweldige inzet.

Wij kunnen met zijn allen terugkijken op een prachtig Jubileum. Voor alle foto’s van het eeuwfeest kijkt u op de downloadpagina van de website.

Met vriendelijke groet,

Wilfried Schilderinck, voorzitter FC Eibergen

Johan Schot, voorzitter jubileumcommissie

Jan Schäperclaus, voorzitter jubileumcommissie