Download nu onze app in de appstore of playstore

Eerste officiële toernooi voor G-team FC Eibergen

Na twee jaar trainen leek het ons als begeleiding van het G-team mooi om af en toe wedstrijdjes, in toernooivorm, te gaan spelen. We hebben met een aantal mensen van verschillende verenigingen bij elkaar gezeten en voor dit seizoen, iedere eerste zondag van de maand, toernooitjes ingepland.
 
Afgelopen zondag was het zover; het G-team heeft haar eerste toernooi gespeeld in Almelo.
Met twaalf kids en een boel fans gingen we op pad naar AVC Heracles.
Omdat FC Eibergen een samenwerking heeft met het G-team van Sp. Neede en er ook een aantal spelers hiervan met FC Eibergen mee trainen konden we twee teams maken. Het ene team speelde in FC Eibergen tenue, het andere team speelde in Sp. Neede tenue. Het mooie is dat het voor de kids niets uitmaakt in welk tenue ze voetballen, als ze maar kunnen voetballen! 
Er werden wedstrijdjes 5v5 gespeeld en er werd superleuk gevoetbald met ieder zijn/haar eigen talent. En het allerbelangrijkste: het plezier straalde eraf en dàt blijft voorop staan!
 
Na afloop werden de kids, door één van onze sponsoren, getrakteerd op friet en daarna gingen de kids met een medaille, één team met een beker, en allemaal met een geweldig goed gevoel huiswaarts. Op naar het tweede toernooi!