• Oefenwedstrijd, donderdag 8 februari 2024. FC Eibergen (vierde klasse B) – WVV’34 (Hengevelde, derde klasse A) 0-2 (0-1). Scoreverloop: 40. 0-1, 90+6. 0-2. 

  Spectaculair was het allemaal niet bij het vriendschappelijke duel tussen FC Eibergen en WVV’34, de nummer twee van de derde klasse A. Toch werden er bij vlagen aardige combinaties op de mat gelegd. Vooral voor rust liep dat bij de bezoekers net iets beter en op basis daarvan viel er niet zo veel op de uitslag af te dingen: 0-2. 

  In de eerste 45 minuten vonden de bezoekers elkaar iets gemakkelijker dan de Eibergenaren. Toch werd het in het druilerige weer en op het gladde veld aan weerszijden zelden gevaarlijk. De eerste mogelijkheid was er voor de gastheren, toen na een kwartier Jayden ten Hoopen tegen de voeten van de doelman schoot. 

  Vijf minuten voor rust was het raak voor de bezoekers. Een lange rush over de rechterflank leverde een snoeiharde pegel in de achterste bovenhoek van het doel op; doelman Lars Helmers had geen schijn van kans: 0-1. 

  Kort daarop vond Jasper Roerdink bij een schot na een hoekschop ook de sluitpost op zijn weg. Vlak voor het rustsignaal bracht Helmers goed redding na een poging van afstand. 

  Daarna was de ontmoeting vrijwel volledig in evenwicht. Eibergen gooide veel energie in de strijd, maar de achterhoede van WVV gaf geen krimp. De gasten waren twee keer gevaarlijk. De eerste keer bracht de paal van de thuisclub redding, niet lang daarna miste de afronding na een goede aanval net de juiste richting. 

  In de slotfase was er nog een royale mogelijkheid voor invaller Sverre Boonk. De doelman van de tegenpartij stond andermaal in de weg. Een tikje van dichtbij in de allerlaatste seconde van de blessuretijd zorgde nog voor 0-2.