Download nu onze app in de appstore of playstore

Demo ‘Walking Football’ bij FC Eibergen!

Walking Football, het bestaat al een aantal jaren en is bedoeld voor 60-plussers die nog gezellig een balletje willen trappen. Er wordt gespeeld met aangepaste regels zoals: niet hardlopen, geen lichamelijk contact en de bal mag niet boven heuphoogte worden gespeeld. Hierdoor is het voetbalspelletje ook op latere leeftijd nog een goede manier om fit te blijven en lekker te blijven bewegen.

Wij willen dit bij FC Eibergen ook introduceren en hebben Cor Ordelmans bereid gevonden de trainingen te gaan verzorgen. Cor is zelf actief als ‘walking footballer’ in Borne en heeft er veel ervaring mee. Globaal zien de trainingen (op een nader te bepalen doordeweekse ochtend) er als volgt uit: Beginnen met een lekker kopje koffie, warming up, onderlinge wedstrijd van ca 2x 25 minuten. Na afloop uiteraard een drankje en gezellig napraten in de kantine.

Uiteraard zal e.e.a. pas georganiseerd worden zodra de coronamaatregelen dit weer toestaan. Wij willen nu echter wel alvast beginnen met inventariseren en peilen of er animo is.

Mocht je interesse hebben om deel te nemen aan de demotraining dan kun je een mail sturen naar Cor via cor.ordelmans@fceibergen.nl.

Wij hopen op veel reacties!