Download nu onze app in de appstore of playstore

Lidmaatschap

Door het inleveren van een (geheel ingevuld en ondertekend) inschrijfformulier kun je jezelf of zoon/dochter aanmelden bij FC Eibergen. Na ontvangst neemt de coördinator met (de ouders van) aspirant-leden contact op over indeling, trainingstijden en de verdere regels, rechten en plichten. Bij de jongste jeugd komt het ook voor dat men via vriendjes op de Bijenkamp komt en mee wil voetballen. Ook dan is het zaak eerst het inschrijfformulier bij de ledenadministratie in te leveren.

Pupillen (5 t/m 12 jaar) hebben recht op 6 weken gratis training, daarna volgt inschrijving als lid en is men contributieplichtig. De contributie is inclusief een bijdrage voor wedstrijdkleding (shirt, broek en sokken) die door de vereniging aan ieder team ter beschikking wordt gesteld.

Is je interesse gewekt en wil je of je kind lid worden? Vul dan het inschrijfformulier hiernaast geheel in en verstuur deze automatisch naar de ledenadministratie door op “versturen” te drukken. Deze wordt verzorgd door Rob Bomers, te bereiken via 06-57522393 of mail ledenadministratie@fceibergen.nl. Aangezien het merendeel van de nieuwe leden bij de jongste jeugd begint, is bij het inschrijfformulier extra informatie opgenomen. Anderen kunnen deze pagina negeren.

Gezinsreductie

Als uit één gezin 3 of meer personen betalend lid zijn van FC Eibergen dan wordt aan het einde van het seizoen een korting uitgekeerd van 50% van de jaarcontributie vanaf het derde lid. Hiervoor geldt wel de eis dat de contributies van dezelfde bankrekening worden geïncasseerd. Zodra men seniorlid is geworden telt men niet mee in de restitutieregeling.

Adreswijzigingen

Helaas komt het vaak voor dat verhuizingen niet worden doorgegeven aan de ledenadministratie. Mail wijzigingen door, dan ontvangt u KNVB-info en andere post van de vereniging tijdig. Ook wensen wij te beschikken over uw telefoonnummer(s) en e-mailadres, vanzelfsprekend slechts voor gebruik binnen de vereniging.

Lidmaatschap opzeggen

Opzeggen als lid kan slechts per einde van het seizoen (30 juni), de opzegtermijn bedraagt een maand. Dit betekent dat leden contributieplichtig blijven als zij gedurende het seizoen opzeggen. Opzeggen kan alleen bij de ledenadministratie door te schrijven of te e-mailen naar ledenadministratie@fceibergen.nl. Opzeggen bij de leider/trainer van het team is niet voldoende. Afmelden van lidmaatschap en stoppen van contributieverplichting kan slechts bij de ledenadministratie.. Wij zijn benieuwd naar de reden van opzeggen, vermeld deze daarom svp bij uw opzegging.

Contributie per maand (per 1-1-2019)

Pupillen € 13,75
Junioren € 15,25
Senioren € 23,00
Senioren + zaalvoetbal € 27,25
Zaalvoetbal € 23,00
35+ / 45+ € 14,25
35+ / 45+ + zaalvoetbal € 23,50
Loopgroep € 10,50
Niet-spelend € 6,50
65+ € 1,75

 

Contributiebankrekening FC Eibergen:

IBAN: NL55RABO0316413550
BIC: RABONL2U