Download nu onze app in de appstore of playstore

Dames 1 pakt weer drie punten

(Geschreven door Maud Pierik)

Zondag 3 november stond de uitwedstrijd tegen MVV’29 op het programma. Na 45 minuten rijden, de warming-up en wat deuntjes van ‘Hoe lang is een chinees’ kon de wedstrijd iets na 12:30 beginnen.

Eibergen begon de eerste 20 minuten slordig en niet scherp, kansen waren er bij beide ploegen maar van onze kant niet met goed voetbal. Hierna waren er vlagen met beter voetbal. Het was Mirjam die de opening naar de 0-1 kon vinden. Jet passeerde haar tegenstander met haar snelheid zo voorbij en loste een schot op doel, deze werd nog tegen gehouden door de keeper maar de afvallende bal was voor Mirjam.

Niet veel later kwam de bal bij Mirjam terecht, wie haar tegenstander langs ging en via een moeilijke positie de bal in het goal kreeg, 0-2. Door een niet goed weggewerkte bal achterin was het al snel 1-2.

De 1-3 kwam van Jet wie weer langs kwam via rechts en de bal door de benen van de keeper in het net schoot. In de laatste minuten van de eerste helft werd een vrije trap van Maud goed ingekopt door Mirjam. Met een 1-4 voorsprong gingen we de rust in.

In de tweede helft was de wedstrijd redelijk gespeeld. Ondanks een penalty tegen waardoor het nog 2-4 werd, scoorde Bente in de laatste minuten nog de 2-5.

Brigith, Bente, Joy en Carmen heel erg bedankt voor het meedoen!

Aankomende zondag spelen we weer een thuiswedstrijd om 11:15u tegen De Tukkers VR2.

~

Quote van de Week van Carola ten Elshof:
*Komen veel te vroeg aan bij de tegenstander*
“We konden ook met de trekker gaan.”