Download nu onze app in de appstore of playstore

Cursus verenigingsscheidsrechter, iets voor jou?

VIOS Beltrum heeft een cursus verenigingsscheidsrechter aangevraagd. Meerdere cursisten hebben zich al aangemeld. Ook van KSH en Ruurlo zijn aanmeldingen gekomen. Er zijn echter nog een aantal plekken vrij.

Lijkt het je leuk voetbalwedstrijden in goede banen te leiden en denk je over voldoende leidinggevende capaciteiten te beschikken. Dan ben je de juiste persoon om scheidsrechter te worden! Wij zorgen tijdens de opleiding verenigingsscheidsrechter veldvoetbal voor een praktijkgerichte opleiding, zodat je met voldoende ‘bagage’ aan de slag kunt bij 11 tegen 11 wedstrijden bij je club.

Organisatie

De opleiding bestaat uit vier bijeenkomsten van 3 uur. Daarnaast fluit je minimaal vier stagewedstrijden bij jouw vereniging onder begeleiding van een praktijkbegeleider. Zelfstudie en huiswerkopdrachten ca. 4 uur. De opleiding wordt ’s avonds gegeven op de accommodatie van voetbalvereniging VIOS uit Beltrum. Tijdens de opleiding krijgen de deelnemers opdrachten die altijd te maken hebben met je eigen wedstrijden.

De deelnemers die aan de voorwaarden hebben voldaan, ontvangen het diploma “Verenigingsscheidsrechter Veldvoetbal”. Zij kunnen vervolgens worden aangesteld bij jeugdwedstrijden en/of wedstrijden in het seniorenvoetbal binnen de vereniging (B-categorie).

Alle informatie over deze cursus is te vinden via de link: https://www.knvb.nl/assist/assist-scheidsrechters/opleidingen/verenigingsscheidsrechter

De cursus zal door de KNVB worden georganiseerd, waarbij de minimale leeftijd voor deelnemers 14 jaar is.

De kosten van deze cursus bedragen € 81,00 per deelnemer voor de 4 avondbijeenkomsten inclusief het cursusmateriaal. Deze kosten komen voor rekening van de vereniging. Het is mogelijk om je individueel aan te melden. Dit is mogelijk via onderstaande link: https://knvb-digitaal.sportlink.com , De inschrijving sluit, zodra de cursus vol is. De cursusavond is afhankelijk van de beschikbaarheid van de docent.

Informatie over deze cursus is te verkrijgen bij: H.J. Pelle, Mobiel 06 – 57 34 02 29