• Een spannende strijd om de penaltybokaal, creatieve creaties op de Art Car en een heleboel gezelligheid kwamen langs op de verenigingsdag afgelopen weekend. 

    Na een gezamenlijke lunch en voor het oog van talloze toeschouwers wisten Jesse van Straaten en Teun Hulzink de Reint Heinemann penaltybokaal en de Jan Lenderink penaltybokaal binnen te slepen. Gefeliciteerd jongens! Dankzij de inzet van vele vrijwilligers kon er de gehele middag genoten worden van diverse spellen van lasergame tot zeskamp en tobbedansen, een boel mooie activiteiten waar de creativiteit en winnaarsmentaliteit van onze sportieve leden weer eens werd bewezen. Die sportiviteit werd ook meermaals duidelijk tijdens het officiële gedeelte waar we meerdere kampioenschappen konden vieren. Ook werden traditiegetrouw de speler en speelster van het jaar gekozen, dit jaar was de eer aan Raoul Huurneman en Manon Hengeveld. De dag werd afgesloten door DJ Sepp Leussink.

    Wij kijken terug op een supergezellige en geslaagde dag op ons mooie sportpark en willen alle vrijwilligers, ouders en deelnemers van harte bedanken!

     

    Creativiteit, sportiviteit en gezelligheid op een geslaagde verenigingsdag 1 Creativiteit, sportiviteit en gezelligheid op een geslaagde verenigingsdag 2  Creativiteit, sportiviteit en gezelligheid op een geslaagde verenigingsdag 4        Creativiteit, sportiviteit en gezelligheid op een geslaagde verenigingsdag 12   Creativiteit, sportiviteit en gezelligheid op een geslaagde verenigingsdag 15Creativiteit, sportiviteit en gezelligheid op een geslaagde verenigingsdag 17