Download nu onze app in de appstore of playstore

Aanmelden Vrijwilliger/EHBO-er

Algemeen Vrijwilligerswerk

FC Eibergen is grotendeels afhankelijk van vrijwilligers. Er is altijd vraag naar, en plek voor elke vorm van vrijwillge inspanning voor de vereniging. Heb je interesse om een handje te helpen bij trainingen, voel je je geroepen om een elftal te gaan coachen of heb je oren naar bardienst draaien in de kantine? Laat het ons dan weten door het formulier hiernaast in te vullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Aanmelden als EHBO-er / Aanmelden voor de cursus

 ’s Avonds bij de trainingen en vooral ’s zaterdags is het een lust voor het oog hoeveel mensen bezig zijn met beoefenen van de mooie voetbalsport op ons sportcomplex. Onderdeel van sporten is de kans dat er tijdens het sporten een blessure kan ontstaan bij de sporters en/of bij de toeschouwers. FC Eibergen wil ervoor zorgen dat personen die een blessure oplopen voor/tijdens/na een training of wedstrijd opgevangen en deskundig geholpen kunnen worden. Ons streven is dan ook om in ieder geval op wedstrijddagen een gediplomeerd EHBO-er aanwezig te hebben op ons sportpark.

Heeft u interesse om als EHBO-er actief te worden binnen de vereniging? Vul dan niet het formulier hiernaast in maar neem dan contact op door een mail te sturen naar Tonny Klein Holkenborg via a.kleinholkenborg@chello.nl

 

Aanmeldformulier Vrijwilliger