• Lidmaatschap

  Door het inleveren van een (geheel ingevuld en ondertekend) inschrijfformulier kun je jezelf of zoon/dochter aanmelden bij FC Eibergen. Na ontvangst neemt de coördinator met (de ouders van) aspirant-leden contact op over indeling, trainingstijden en de verdere regels, rechten en plichten. Bij de jongste jeugd komt het ook voor dat men via vriendjes op de Bijenkamp komt en mee wil voetballen. Ook dan is het zaak eerst het inschrijfformulier bij de ledenadministratie in te leveren.

  Pupillen (5 t/m 12 jaar) hebben recht op 6 weken gratis training, daarna volgt inschrijving als lid en is men contributieplichtig. De contributie is inclusief een bijdrage voor wedstrijdkleding (shirt, broek en sokken) die door de vereniging aan ieder team ter beschikking wordt gesteld.

  Is je interesse gewekt en wil je of je kind lid worden? Vul dan het inschrijfformulier hiernaast geheel in en verstuur deze automatisch naar de ledenadministratie door op “versturen” te drukken. Deze wordt verzorgd door Rob Bomers, te bereiken via 06-57522393 of mail ledenadministratie@fceibergen.nl. Aangezien het merendeel van de nieuwe leden bij de jongste jeugd begint, is bij het inschrijfformulier extra informatie opgenomen. Anderen kunnen deze pagina negeren.

  Adreswijzigingen

  Helaas komt het vaak voor dat verhuizingen niet worden doorgegeven aan de ledenadministratie. Mail wijzigingen door, dan ontvangt u KNVB-info en andere post van de vereniging tijdig. Ook wensen wij te beschikken over uw telefoonnummer(s) en e-mailadres, vanzelfsprekend slechts voor gebruik binnen de vereniging.

  Lidmaatschap opzeggen

  Opzeggen als lid kan slechts per einde van het seizoen (30 juni), de opzegtermijn bedraagt een maand. Dit betekent dat leden contributieplichtig blijven als zij gedurende het seizoen opzeggen. Opzeggen kan alleen bij de ledenadministratie door te schrijven of te e-mailen naar ledenadministratie@fceibergen.nl. Opzeggen bij de leider/trainer van het team is niet voldoende. Afmelden van lidmaatschap en stoppen van contributieverplichting kan slechts bij de ledenadministratie.. Wij zijn benieuwd naar de reden van opzeggen, vermeld deze daarom svp bij uw opzegging.

  Contributie

  Contributie per 1 januari 2023:

  Spelende leden         Maand   Kwartaal
  Pupillen                       €13,75   €41,25

  Junioren                     €15,25   €45,75

  Senioren             
  - Veldvoetbal              €23,00   €69,00
  - Zaalvoetbal              €23,00   €69,00
  - 45+ voetbal             €14,25   €42,75
  - Comb veld + zaal     €27,75   €83,25
  - Loopgroep               €10,50   €31,50
  Niet spelend               €5,00     €15,00
  (alle leeftijden)

 • Aanmeldformulier

  Lidmaatschap

  Het belangrijkste deel van je aanmelding bij FC Eibergen is de sport en activiteit die je wilt gaan beoefenen. Binnen FC Eibergen kunnen verschillende sporten of activiteiten worden beoefend. Kies hieronder de gewenste activiteiten.

  Extra clubactiviteiten

  FC Eibergen heeft ook de volgende clubactiviteiten:

  Voormalige of huidige vereniging

  Ben je al eerder lid geweest of ben je nog lid van een vereniging die aangesloten is bij de KNVB?
  Vul dan indien bekend onderstaande gegevens in.

  Je gegevens

  Adres

  Contact

  Bankgegevens

  De vereniging zal periodiek een contributiebedrag in rekening brengen. Voor het innen van de contributie hebben we een IBAN-nummer nodig.

  Opmerkingen

  Heb je voorkeuren voor de spelvorm, het team waar je graag in zou willen spelen of iets anders dat je aan de ledenadministrateur van FC Eibergen wilt meegeven? Geef dat dan hieronder aan.

  1000

  Privacyverklaringen

  Lees de onderstaande privacyverklaringen van FC Eibergen en de KNVB goed door voordat je je aanmeldt. In deze verklaringen staat hoe FC Eibergen en de KNVB omgaan met persoonsgegevens.