Download nu onze app in de appstore of playstore
Maandag 22 april a.s. bezoeken wij met 295 leden van FC Eibergen de wedstrijd FC Twente – jong AZ. We vertrekken vanaf sportpark de Bijenkamp. De bussen staan voor ons klaar vanaf 12.50 uur, om 13.00 uur vertrekken we. Zorg dus dat je op tijd bent!
Tickets voor toegang tot het stadion ontvang je bij het instappen in de bus. Zorg er voor dat je bij de juiste bus staat, je kunt niet instappen in een bus waarbij je niet ingedeeld bent. De bussen worden voorzien van cijfers 1 t/m 5.
Let op dat je het stadion niet in mag met tassen, flessen drinken etc. Die worden ingenomen bij de ingang van het stadion. Neem dus zo min mogelijk mee of laat het eventueel in de bus.
Planning is dat we omstreeks 17.00 uur bij de Grolsch Veste vertrekken en dus ongeveer om 17.45 uur op de Bijenkamp aankomen. Mocht FC Twente kampioen worden dan bestaat de mogelijkheid dat we iets later vanuit Enschede vertrekken om zodoende het kampioensfeest te kunnen meemaken in het stadion. Daarover is de komende dagen nog contact met de busmaatschappij. Indien daarvoor qua tijd geen ruimte bestaat, zullen we (helaas) om 17.00 uur moeten vertrekken.

Bekijk hieronder de busindeling:
Voor eventuele vragen kun je mailen met jeugdvoorzitter@fceibergen.nl
Jeugdcommissie FC Eibergen