• Zondag 21 januari 2024 vierden we het verlengen van het hoofdsponsorschap van Bouwbedrijf Penterman en Jumbo Patrick Hobelman. Een historisch moment mogen we wel zeggen. Met het verlengen van dit sponsorschap behaalt Bouwbedrijf Penterman het 25-jarig jubileum als hoofdsponsor. Jumbo Patrick Hobelman volgt op korte afstand met inmiddels al 20 jaar hoofdsponsorschap.

   

  Voorzitter Maarten ter Woerds die, niet geheel toevallig beide sponsoren destijds aan de club verbond, verwelkomde beide bedrijven en benadrukte nog een keer de zeer ontspannen sfeer bij het aangaan van het sponsorschap. Beide organisatie zijn op allerlei manieren intensief betrokken bij onze voetbalclub.

  Herman Penterman (sr.) zien we wekelijks als trouwe supporter bij wedstijden van Heren Zondag 1. Franc en Petra Penterman staan ook geregeld aan de zijlijn van onze velden om hun kinderen aan te moedigen bij het spelen van hun wedstrijden. Het bouwbedrijf is partner daar waar het gaat om onderhoud aan onze accommodatie.

  Ook Patrick en Valentine Hobelman zijn vaak geziene gasten op ons sportcomplex. Het bezoeken van een wedstrijd van zoon Xam of Patrick nu zelf als begeleider van het talententeam van FC Eibergen. Jumbo is als leverancier van allerlei dranken en etenswaren een fijne partner van onze kantinecommissie.

   

  Beide bedrijven hebben zich voor een periode van 4 jaar opnieuw verbonden als hoofdsponsor van FC Eibergen. Dit betekent dat onze selectieteams Zondag Heren 1 en 2 de komende seizoenen gekleed gaan in fraaie wedstrijd- en trainingskleding.

   

  Beide sponsoren ontvingen uit handen van Joost Baak en Maykel Kuipers van onze sponsorcommissie een mooi ingelijst wedstijdshirt en uiteraard een boeket bloemen.

  Penterman en Jumbo opnieuw veel dank voor jullie bijdrage aan onze vereniging.

  Bouwbedrijf Penterman en Jumbo Patrick Hobelman verlengen hoofdsponsorschap 1Bouwbedrijf Penterman en Jumbo Patrick Hobelman verlengen hoofdsponsorschap 2