Download nu onze app in de appstore of playstore

Bluetrace maakt de Bijenkamp “connected”

Met ingang van de tweede helft van het seizoen 2017/2018 is ook Sportpark De Bijenkamp van FC Eibergen ‘connected’. Op het voetbal complex wordt volledig dekkend WiFi aangelegd. Daarnaast ontwikkelt Bluetrace de FC Eibergen App met tal van leuke en interessante functies voor niet alleen de leden en supporters van de club maar eveneens voor alle inwoners van Eibergen. De leden kunnen straks in één oogopslag wedstrijdprogramma’s, standen, uitslagen, afgelastingen of belangrijk nieuws binnen de club bekijken. Ook stemmen op de man of the match bij een wedstrijd van het eerste gaat in een handomdraai.

Een groot aantal sponsor gerelateerde aantrekkelijke zaken alsmede interessante features zorgen er voor dat ook de ondernemers hierin mee gaan profiteren. Denk hierbij aan een sponsorbanner, lokale acties van ondernemers waarmee direct de klant bereikt kan worden, kortingsbonnen, merchandising-mogelijkheden en het lucratieve Sponsor2D. Deze laatste functie brengt ondernemers en fans bij elkaar naar een platform waar tal van alledaagse inkopen gedaan kunnen worden waarvan FC Eibergen profiteert.

Voorzitter FC Eibergen Wilfried Schilderinck: “Vanaf de allereerste dag was er een klik met Bluetrace: recht door zee, eerlijk en betrouwbaar. Bluetrace helpt ons niet alleen om de sponsorbinding met de club naar een hoger niveau te tillen, maar het denkt ook mee om het regionale karakter van de club te behouden. Wij willen iets extra’s bieden voor onze sponsoren. De mogelijkheden met betrekking tot connectiviteit op het sportcomplex alsmede de commerciële functionaliteiten hebben de doorslag gegeven, het is namelijk de bedoeling dat de App ook / juist buiten de wedstrijden om gebruikt gaat worden. ”

Sales Director Thijs Luiken: “FC Eibergen stond hoog op ons verlanglijstje in het kader van een pilot bij een amateurvereniging, want die hadden we naast een groot aantal betaald voetbalorganisaties nog niet. Een fantastische regioclub waar traditie, loyaliteit en saamhorigheid hoog in het vaandel staan. De wereld om ons heen veranderd in een razendsnel tempo en ook als vereniging is het belangrijk om actueel in te spelen op de veranderende informatie behoeften van de sporters, fans, en zeer zeker ook de belangrijke ondernemers die lokaal zorgen dat de vereniging ook financieel het hoofd boven water kan houden.

Als inwoner van Berkelland ontvang ik maandelijks kilo’s aan reclame folders en papier wat in de papierbak verdwijnt, terwijl ik straks vanaf de App selectief en specifiek met oog voor natuur en milieu mijn doelgroep en klant direct in de huiskamer kan bereiken binnen 1 minuut. Hierin hebben wij een prachtige App ontwikkeld waarin alle informatie samenkomt op het belangrijkste stuk gereedschap van de 21e eeuw, de mobiele telefoon en tablet. Ik hoef niet uit te leggen hoe trots we er op zijn dat we FC Eibergen als partner aan ons hebben weten te binden.”

Bluetrace omarmt hiermee voor de komende 5 seizoenen het bij FC Eibergen sterk groeiende damesvoetbal. Hierover later meer.