Download nu onze app in de appstore of playstore

Bijzonder gezellige en druk bezochte nieuwjaarsbijeenkomst

Naast de traditionele kaartwedstrijd was er voorafgaand aan de nieuwjaarsbijeenkomst ook een wedstrijd tussen de selecties van SSSE en SP. Eibergen uit het fusiejaar 2006. Dat dit ook voor de spelers een bijzondere wedstrijd was bleek wel uit het feit dat het merendeel van de spelers de moeite had genomen om naar Eibergen te komen. Eenmaal in de bestuurskamer werden ze getrakteerd op eigengemaakte soep van Marion Roerdink en diverse belegde broodjes van bakkerij Schreuder. Dit alles georganiseerd door de jubileumcommissie in het kader van het 100 jarig jubileum.

Speciaal voor deze toch wel bijzondere wedstrijd was er veel publiek naar ons mooie sportpark De Bijenkamp gekomen en werd het na afloop bijzonder gezellig in een meer dan volle Eibarg.

In zijn Nieuwjaarsspeech stond, na samen met alle aanwezigen een toast te hebben uitgebracht, voorzitter Wilfried Schilderinck nog even stil bij 2017, maar werd met het oog op het jubileum de aandacht al snel verlegd naar 2018, waar talrijke bijzondere evenementen op de kalender staan.

Het begin van de bijeenkomst stond in het teken van een mooi gebaar van Stichting Draaimolen en Supporters vereniging van FC Twente Eibergen. Tijdens de najaarskermis is er een actie gehouden die het prachtige bedrag heeft opgeleverd van € 415,-. De beide voorzitters van deze stichtingen, Niek Boevink en Martijn Temmink overhandigden deze cheque aan de begeleiders van G-Voetbal, Lucel Bennink en Wendy Emaus. Dit bedrag wordt aangewend voor de organisatie van een G-Voetbaldag op 28 april. Dit alles ook in het kader van het 100 jarig jubileum.

Daarna werd toch wel met enige trots de FC Eibergen-app gelanceerd. Als eerste amateurclub in Nederland beschikt FC Eibergen over een eigen clubapplicatie. Een kleine demonstratie liet de ongekende mogelijkheden zien van de app, die dan ook massaal gedownload werd (en wordt).

Een bijzonder moment tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst is de bekendmaking van de vrijwilliger van het jaar en de aanmoedigingsprijs voor de jeugdvrijwilliger(s). Mooie tradities moet men in ere houden. Onder luid applaus werd Theo Ottink gekozen tot vrijwilliger van 2017 en alle jeugd scheidsrechters (22 in totaal) kregen de dikverdiende aanmoedigingsprijs voor de jeugdvrijwilliger(s).

Jeugdvrijwilligers van het jaar; De Jeugdscheidsrechters

Vrijwilliger van het jaar Theo Ottink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met een dankwoord aan alle aanwezigen werd het officiële gedeelte afgesloten en onder het genot van een hapje en een drankje bleef het nog een tijd lang erg gezellig.

Als bestuur kijken we terug op een bijzonder gezellige middag die, mede door de inzet van vele vrijwilligers (alleen kun je niets, samen kun je alles) als zeer geslaagd omschreven kan worden.

Bestuur FC Eibergen