Download nu onze app in de appstore of playstore

Beste (ere)leden, supporters en sponsors van FC Eibergen,

Het jaar 2020 zal een jaar worden om nooit te vergeten. In plaats van met zijn allen genieten van de mooie voetbalsport, de acties, doelpunten, de blunders maar vooral de sfeer en gezelligheid, is het op enkele weken na al bijna 8 maanden nagenoeg stil op ons mooie sportpark.

Samen trainen, samen wedstrijden spelen, samen juichen, samen plezier na weer een gewonnen wedstrijd. Maar het meest hebben we toch elkaar gemist. Niet met elkaar napraten over de wedstrijd, niet samen een drankje nuttigen en even gezellig bijpraten. We missen het sociale contact en alles wat daarbij hoort. Het elkaar niet fysiek kunnen ontmoeten missen we enorm.

Nu de cijfers weer langzaam een positiever beeld geven en de berichten over een vaccin ook hoopvol zijn, houden ons vast aan het meest gunstige scenario. Dat zou betekenen dat we vanaf half januari weer mogen gaan voetballen en wedstrijden spelen.

Gelukkig mag de jeugd blijven trainen en onderlinge wedstrijden spelen onder deze moeilijke omstandigheden. Een compliment aan alle trainers en leiders is hier zeker op zijn plaats.

Verder zijn alle commissies achter de schermen druk bezig met de dagelijkse gang van zaken en staan we in de startblokken wanneer het weer gaat beginnen. Compliment aan allen.

Uiteraard begrijpen wij als bestuur dat het moeilijk is om gemotiveerd te blijven en dat je wellicht overweegt om een andere sport te gaan beoefenen. Uiteraard hopen en verwachten we dat iedereen lid blijft van onze mooie club. Mede door de ervaringen van de afgelopen maanden hebben wij er vertrouwen in dat wij op jullie steun kunnen en mogen blijven rekenen. Juist nu hebben we jullie steun nodig. Ons motto: “we doen het samen” kunnen we nu meer dan ooit vorm geven.

De komende weken zal er meer duidelijk worden over wat mogelijk is op termijn. Tot dan zullen we nog even geduld moeten hebben en onder de huidige omstandig heden het beste ervan maken.

Tot het moment dat we elkaar weer fysiek kunnen ontmoeten, blijf gezond, zorg goed voor elkaar, voor jezelf en blijf extra omkijken naar de mensen om je heen.

Bestuur FC Eibergen

Wilfried Schilderinck

algemeen voorzitter