Download nu onze app in de appstore of playstore

Bedankt!

In de afgelopen periode is ons normale leven op kop gezet door een virus. In deze periode werd onze zo vanzelfsprekende vrijheid ingeperkt door maatregelen van het kabinet om het virus een halt toe te roepen. Met zijn allen maken we een bijzondere tijd door die we hopelijk ook binnen afzienbare tijd weer achter ons kunnen laten.

Gelukkig worden de maatregelen stapje voor stapje afgebouwd en ondertussen zijn de trainingen weer hervat. De maatregelen van de overheid en het RIVM zijn hierin leidend. Om alles soepel te laten verlopen heeft het ‘coronateam’ richtlijnen en een protocol opgesteld waaraan iedereen zich moet (moest) houden. Een groot compliment aan alle betrokkenen (spelers/speelsters/trainers/leiders en ouders) voor hun medewerking. Waardering voor het geduld en de flexibele opstelling is hier zeker op zijn plaats. Ook veel dankbaarheid en een bijzonder woord van dank voor alle vrijwilligers die zich spontaan hebben aangemeld als toezichthouder. Deze betrokkenheid van iedereen wordt door het bestuur enorm gewaardeerd. Het onderstreept nogmaals de titel van ons beleidsplan ‘We doen het samen’.

Gelukkig is ook onze ‘Gouden Ploeg’ op de woensdagmorgen weer aan de slag. Het onderhoud moest nodig weer worden opgepakt en de eerste resultaten zijn alweer duidelijk zichtbaar. Naast al het werk dat deze toppers verrichten was ook het neul’n en dramm’n weer als vanouds. Wat hebben ze dat gemist! Een geluksmomentje om daar weer even deelgenoot van te mogen zijn.

Vanwege de bijzondere tijd waarin we leven en de beperkingen die ons worden opgelegd gaat er een streep door diverse activiteiten. Graag hadden we, evenals vorig jaar, al onze vrijwilligers willen bedanken voor hun inzet in het afgelopen seizoen en net als vorig jaar persoonlijk een kleine attentie bij deze vrijwilligers willen bezorgen. Helaas kan dit nu niet, maar onze dank voor de inzet in het afgelopen seizoen is er niet minder om en we hopen dit gebaar volgend jaar weer in ere te kunnen herstellen. Super bedankt voor jullie support, ondersteuning en inzet!

Een andere traditie die geen doorgang kan vinden is de verenigingsdag. Zeker voor onze jongste jeugd een weekend om naar uit te kijken. Geen tentenkamp, geen penalty-bokaal, geen girls-event en niet de hele nacht wakker blijven. Ook voor de senioren geen verenigingsdag waarbij, onder het genot van een hapje en een drankje, de speler en speelster van het seizoen bekend gemaakt worden. Ook is het op de deze dag gebruikelijk om de mensen die stoppen als vrijwilliger in het zonnetje te zetten en afscheid te nemen van de trainers die ons gaan verlaten en elders hun carrière voorzetten. Uiteraard proberen nog we een moment te plannen om alsnog voor een passend afscheid te zorgen.

Wanneer je als vereniging geconfronteerd wordt met deze lastige periode dan is het hartverwarmend op de wijze waarop we zijn gesteund door onze leden/vrijwilligers/trainers/supporters en sponsoren. Iedereen heeft op zijn/haar manier geprobeerd een steentje bij te dragen om onze mooie club door deze lastige tijd te helpen..We vertrouwen erop dat iedereen ook in de komende periode FC Eibergen blijft steunen en zijn/haar lidmaatschap continueert..

Ook onze sponsoren maken een lastige tijd door en kunnen we extra ondersteunen door onze aankopen in Eibergen bij één van hen te doen. Zo komen we samen deze lastige tijd door!

‘We doen het samen’ is geen loze kreet, maar is in de afgelopen maanden door jullie – leden/vrijwilligers/trainers/supporters en sponsoren – op een prachtige manier in de praktijk gebracht. Namens het bestuur onze dank en waardering aan iedereen voor jullie support, ondersteuning, creativiteit en inzet!

Mochten we elkaar de komende tijd niet meer spreken dan wenst het bestuur van FC Eibergen iedereen een mooie zomer toe! We ontmoeten elkaar ongetwijfeld weer in augustus bij een hopelijk normale aanvang van het nieuwe seizoen.

Bestuur FC Eibergen

Wilfried Schilderinck (algemeen voorzitter)