• Auto Huitink verlengt partnerovereenkomst

    Auto Huitink gevestigd op bedrijventerrein de Laarberg te Groenlo, is al jarenlang als partner verbonden aan FC Eibergen. Onlangs is de bestaande partnerovereenkomst voor reclameboarding met en periode van 5 jaar verlengd. Reden genoeg voor Hans te Grotenhuis om namens de sponsorcommissie van FC Eibergen de heer Erik Huitink een boeket bloemen en een partnerplaquette te overhandigen.

    In 2002 besluiten Eric en Ingrid Huitink het autobedrijf van de gebroeders Klein Gunnewiek over te nemen. Het autobedrijf groeit snel waardoor een nieuwe locatie op de Laarberg werd betrokken. In 2007 is op die locatie de werkplaats verder uitgebreid met een aparte schadeherstel afdeling. 

    Eric Huitink: “Wij willen onze klanten niet alleen een auto verkopen, maar ook zorgdragen voor het onderhoud van de auto en hulp bieden bij pech. Je kunt bij ons terecht voor het totale pakket: van de aanschaf en financiering van een auto tot onderhoud, (ruit)reparatie, schadeherstel en pechhulp binnen Europa”. 

    De persoonlijke aandacht die Autobedrijf Huitink elke dag voor haar klanten heeft past goed bij de relatie met FC Eibergen. Altijd even een luisterend oor voor het reilen en zeilen binnen onze vereniging. Eric en Ingrid wederom bedankt voor jullie bijdrage aan onze vereniging!