Download nu onze app in de appstore of playstore

AKB Toernooi 2020

Het is een rare tijd met COVID-19 maar binnen FC Eibergen wordt wel een nieuw jeugdtoernooi georganiseerd. Rens te Nahuis, 17 jaar oud, organiseert dit jaar voor het eerst het AKB Toernooi. In samenwerking met de supportersgroep van FC Eibergen gaat Rens dit toernooi organiseren voor spelers van de JO10 & JO11. Dit is een examenopdracht voor zijn opleiding Sport en Bewegen en hij voert dit uit door middel van het zelf werven, aantrekken én coördineren van vrijwilligers en deelnemers.

“Het wordt een super leuk, sportief, uniek en ook plezierrijk toernooi.” Aldus Rens “In samenwerking met de supportersgroep van FC Eibergen zullen er diverse spandoeken worden opgehangen voor de sfeer van het AKB Toernooi.”

In verband met het welbekende virus hanteert de organisatie de richtlijnen van het RIVM en het Corona protocol van FC Eibergen.

Zie hieronder de flyer met informatie over het toernooi:

Flyer_AKBToernooi

Ben jij toevallig in staat om een vrijwilligerstaak te vervullen zoals bijvoorbeeld: teambegeleider etc? Stuur een e-mail naar: renstenahuis@gmail.com

Er zullen tot nu toe helaas geen toeschouwers/publiek mogen worden ontvangen, mocht dit veranderen zal er een aanpassing komen.

Met vriendelijke en sportieve groet,
Rens te Nahuis