Download nu onze app in de appstore of playstore

AKB TOERNOOI 18 november

Woensdag was het dan zover, de eerste editie van het AKB Toernooi!
Voor een schoolopdracht heeft Rens te Nahuis het AKB Toernooi georganiseerd. Rens volgt de opleiding bij het ROC van Twente, Sport en Bewegen niveau 4 en zit in het 2e leerjaar. Voor het toernooi moest de opdracht wel aan een aantal eisen voldoen. De gestelde eisen zijn; het toernooi moet een minimale lengte hebben van 3 uur en minimaal 30 deelnemers.

Rens heeft medewerking gevraagd van de JO10 en JO11 om deel te nemen aan het AKB toernooi. AKB staat voor Achterhoek Kleurt Blauw. Dit is de supportersgroep van FC Eibergen die het 1e elftal op zondag steunen bij thuis en uitwedstrijden.
Het toernooi heeft plaats gevonden op woensdag 18 november 2020 van 14:30-17:30 uur.

Woensdag 18 november
De deelnemers kwamen enthousiast De Bijenkamp op rennen en hadden er zin in. Na met elkaar alvast een balletje getrapt te hebben kregen ze het signaal dat het toernooi ging beginnen. Rens begon eerst met uitleg en bekendmaking van de teamindeling en daarna volgde het startsein van de eerste wedstrijd. Het toernooi bestond uit zes teams van vijf voetballers uit de JO10 en JO11, die speelden onder de namen van grote Europese topclubs: Atletico Madrid, Atalanta, FC Barcelona, Manchester City, Paris Saint-Germain en Bayern Munchen. Elk team had een teambegeleider, die verantwoordelijk was voor zijn/haar team tijdens dit toernooi. Na afloop van het zeer geslaagde toernooi kreeg elke deelnemer een certificaat. Rens wil graag alle kinderen ontzettend bedanken voor de enthousiaste en sportieve deelname!

Ook bedankt Rens persoonlijk de volgende personen, die een belangrijke rol gespeeld hebben om dit toernooi mogelijk en tot een succes te maken:
Marjon ten Brinke en Jan Relker – Bedankt voor de hulp voorafgaand en tijdens het toernooi en natuurlijk voor het beoordelen van mijn opdracht.

Ida Lansink – Bedankt voor het maken van de leuke flyers, certificaten en het publiceren daarvan.

Ruud Stevens – Bedankt voor het helpen bij de wedstrijdschema’s en alles daaromheen.
Bedankt teamleiders – Joy te Morsche, Robin Klein Gunnewiek, Jordi Waning, Daphne Wielens, Dylen Tijdhof en Milan Reuvers

Marieke Kamers – Bedankt voor het maken van mooie foto’s tijdens het toernooi.
Marjon ten Brinke – Bedankt voor de mooie filmimpressie van het AKB toernooi.

Supportersvereniging AKB – Bedankt voor het beschikbaar stellen van spandoek+shirts
Jumbo Patrick Hobelman – Bedankt voor de sponsoring van fruit, water en chips.
Drukkerij Maarse – Bedankt voor de sponsoring van de deelnamecertificaten.