Download nu onze app in de appstore of playstore

Afscheidswedstrijd Maarten Teutelink

Na meer dan 15 jaar als speler van 1ste elftal actief te zijn geweest heeft Maarten Teutelink besloten om zijn mooie voetbalcarrière te beëindigen en gaat hij vanaf komend seizoen samen met andere oud 1ste elftal spelers op zondagmorgen in een lager team voetballen.

Naast het feit dat Maarten al die jaren deel heeft uitgemaakt van het 1ste elftal was hij ook jarenlang aanvoerder en boegbeeld van dit elftal. Er zijn niet veel spelers die kunnen terugkijken op een carrière van meer dan 15 jaar onafgebroken in het 1ste elftal. Als vereniging hebben wij grote waardering voor zijn inzet, positieve inbreng en zijn trouw aan onze club en willen hem daarvoor bedanken met het aanbieden van een afscheidswedstrijd.

Deze wedstrijd (2x30minuten onder leiding van arbiter Tom van Egdom) tussen de selectie vorig seizoen/nieuwe seizoen en spelers uit de kampioens jaren 2002/2003, 2007/2008 en 2011/2012 wordt gespeeld op:

Vrijdag 1 september 2017.

Aanvang: 19.00 uur.

FC Eibergen heeft altijd een grote supportersschare zowel bij thuis- en uitwedstrijden. Ook bij deze wedstrijd rekenen wij weer op uw aanwezigheid. Na afloop van de wedstrijd is in de kantine een informeel samenzijn waarbij een ieder op zijn/haar manier Maarten dank kan zeggen voor zijn inzet en verdiensten in de afgelopen jaren.

Bestuur FC Eibergen.