• Aanstaande zaterdag is het weer zover, onze verenigingsdag! Een mooie traditie waarbij we samen terugkijken en het afgelopen seizoen feestelijk afsluiten. 💙

    Naast onze leden is iedereen die FC Eibergen een warm hart toedraagt van harte welkom. Dus, kom zeker langs op de club waar jouw (klein-) kinderen, broers & zussen of partner wekelijks aanwezig zijn.

    Voor de deelnemers van de penaltybokaal begint de dag om 11:00 uur, voor de senioren start de dag om 12:00 met een gezamenlijke lunch. Hierna gaan de pupillen en junioren verder met talloze diverse spellen en activiteiten zoals zeskamp, een graffiti workshop en lasergame. Ook de senioren zullen van start gaan met lasergamen en tobbedansen en daarnaast zal er de hele middag gestreden worden om waanzinnige prijzen tijdens de bingo. Tijdens het officiële gedeelte zullen wij terugkijken op het afgelopen seizoen, onze kampioenen huldigen en de speler en speelster van het jaar bekend maken. Aansluitend zullen we er samen met DJ Sepp Leussink een mooi feestje van maken.

    Dus trommel je voetbalvrienden op en geniet samen met ons van een heerlijke dag!