Download nu onze app in de appstore of playstore

Aanpassing indelingen jeugdteams

Graag willen we jullie erop wijzen dat de voorlopige indeling van de jeugdteams is aangepast, waarvoor we jullie aandacht vragen. De gewijzigde indelingen zijn te vinden op de download pagina.

De KNVB Oost heeft besloten om bij de JO13 in afwijking van de landelijke invulling te gaan spelen met 11 tegen 11 in plaats van 8 tegen 8. Dit was bij het publiceren van onze voorlopige indeling niet bekend. Dit betekent dat we meer spelers per team zullen moeten indelen. Daarnaast zijn er ook een aantal af/ aanmeldingen geweest waardoor we in de JO11, JO12 en JO13 behoorlijk hebben moeten schuiven. Er zijn een aantal spelers vanuit JO12 naar JO13 verplaatst en vanuit de JO11 naar JO12.

Ook hebben we in de JO15 ook ons huiswerk opnieuw gedaan om tot een evenwichtiger verdeling te komen in de recreatieve teams. Mede door de goede feedback, waarvoor dank, welke we naar aanleiding van de publicatie van de voorlopige indeling hebben ontvangen is hier een nieuwe indeling ontstaan. Uitkomst hiervan is dat we in de klasse indeling een betere aansluiting hebben kunnen maken voor onze spelers.

Naar aanleiding van de voorlopige indeling krijgen we als technische commissie elk jaar tips en aanbevelingen om indelingen te verbeteren. Deze betrokkenheid wordt zeer gewaardeerd en waar mogelijk meegenomen. Dit neemt echter niet weg dat we niet aan alle wensen kunnen voldoen. Wij blijven uiteraard openstaan voor jullie tips, aanbevelingen etc. welke je kunt mailen naar hoofdopleiding@fceibergen.nl. Ook in de andere teams kunnen mutaties zitten dus kijk even goed na of er voor jezelf iets veranderd is.

Met ons team werken we er hard voor om zorgvuldig en tijdig de indelingen te kunnen doen. In de meeste gevallen lukt dit ook erg goed, ondanks de enorme aantallen in te delen leden en aan te stellen trainers/leiders. We moeten echter ook constateren dat er een aantal zaken minder goed gegaan zijn. Hiervoor hebben we nu volop aandacht.

Momenteel zijn we druk bezig om te zorgen voor de begeleiding van de teams. Voor de 4×4, JO8, JO9, JO10, MO15 en MO17 alsmede de meeste senioren teams is dit zo goed als klaar. Voor enkele teams uit de JO11 t/m JO19 hebben we nog vacatures. Hieraan wordt de komende weken door ons nog hard gewerkt. Geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd zich aan te melden!!

Kortom de eindsprint is nu ingezet om hopelijk voor de vakantieperiode alles te hebben staan voor het komend seizoen!

Met sportieve groeten,
Sander Huls