Download nu onze app in de appstore of playstore

Aandacht voor onze sponsoren

Zonder de actieve ondersteuning van onze sponsoren zou FC Eibergen een minder bloeiende vereniging zijn dan nu het geval is. Daarvoor zijn wij onze sponsoren veel dank verschuldigd.

De komende weken staan in het teken van het Sinterklaasfeest, de Kerstdagen en Oud en Nieuw. Weken van gezellig samenzijn met de familie en waarbij het geven van een cadeautje voor velen als vanzelfsprekend ervaren word.

Wanneer jullie de komende weken op koopjesjacht gaan, denk dan ook aan onze sponsoren, om op deze wijze de waardering voor hun ondersteuning nog eens te benadrukken.

Wanneer jullie onverhoopt niet het juiste cadeautje kunnen vinden bij onze sponsoren, dan zouden wij het op prijs stellen wanneer jullie gebruik maken van sponsorkliks op de website van FC Eibergen, om zo bij aankoop van een cadeautje de club ook nog eens financieel te ondersteunen zonder dat dit jullie extra geld kost.

In het eerste geval levert het veel goodwill op en in het tweede geval heeft FC Eibergen er direct financieel voordeel van, maar in beide gevallen komt het ten goede aan de gehele vereniging.

Op voorhand dank voor het meedenken.

Met vriendelijke groet,

Bestuur FC Eibergen