Sinterklaasavond – 18:00 uur – De EibargKalender

december 1, 2017 | geschreven door: Webmaster

Sinterklaas komt weer in het land. Ook dit jaar komt Sinterklaas met zijn pieten bij FC Eibergen en wel op 1 december om 18.00 uur! We maken er een gezellige avond van door middel van het volgende plan. Gedurende de avond zullen de kinderen met hun team in groepen samen spelletjes gaan doen. Natuurlijk heeft Sinterklaas tijd gemaakt om alle teams te ontmoeten. In koppels van 2 teams bezoeken we Sinterklaas in de kantine en wordt er aandacht besteed aan de kinderen met hun voetbal kunsten. Dit jaar mogen de ouders ook aanwezig zijn bij het Sinterklaas feest, voor hen zal de koffie/thee klaar staan in de kantine. Dit is mogelijk omdat alle teams de spelletjes gaan doen in de verschillende kleedruimtes en er maximaal 2 teams in de kantine zijn. Wel vragen we de ouders zich afzijdig te houden, daarvoor zijn er begeleiders. Kinderen en ouders kunnen zich opgeven …

Laatste trainingsavond – 21:00 uur – De EibargKalender

december 14, 2017 | geschreven door: Webmaster

De traditionele laatste trainingsavond voor de winterstop ingaat met aansluitend stamppotbuffet en een gezellige avond in de kantine.

Nieuwjaarsborrel – 13:30 uur – De EibargKalender

januari 6, 2018 | geschreven door: Webmaster

De traditionele nieuwjaarsborrel vindt dit jaar plaats op zaterdag 6 januari 2018. Er wordt om 13:30 uur afgetrapt voor een jubileumwedstrijd tussen twee teams samengesteld uit huidige (selectie)spelers en oud gedienden van alle clubs die Eibergen ooit gekend heeft. Daarna volgt een officieel gedeelte dat om 15:30 uur aan zal vangen. Bekendmaking van de Vrijwilliger van het jaar en de aanmoedigingsprijs voor de jeugdvrijwilliger worden eveneens uitgereikt.

Egg PartyKalender

maart 29, 2018 | geschreven door: Webmaster

FC Eibergen 100 jaar!Kalender

april 24, 2018 | geschreven door: Webmaster