Download nu onze app in de appstore of playstore

Jubileumreceptie (voor genodigden)Kalender

april 26, 2018 | geschreven door: Webmaster

Op donderdag 26 april vindt de Jubileumreceptie plaats, om 19:00 uur vind in besloten kring de opening plaats van een herdenkingsplaats voor leden die ons ontvallen zijn. Vanaf 20:00 uur volgt een officieel gedeelte in de Eibarg met een hapje en een drankje, die gedeeltelijk door de club aangeboden worden (na het officiële gedeelte gelden normale prijzen). Tijdens de receptie zal ook het jubileumboek gepresenteerd worden. Deze zal binnenkort via onze website al (vooraf) te bestellen zijn (pre-order). Op deze avond vinden er GEEN trainingen plaats.

Opening Expositie “100 jaar voetbal” Museum de ScheperKalender

april 27, 2018 | geschreven door: Webmaster

Op vrijdag 27 april wordt om 11:00 uur tijdens de Oranjemarkt bij Museum de Scheper in Eibergen een expositie geopend over 100 jaar voetbal. De opening zal verzorgd worden door wethouder van de gemeente Berkelland Joke Pot. De expositie zal bestaan uit beeld- en videofragmenten alsmede oude attributen die met de sport voetbal in verband staan. De expositie is te bekijken van 27 april tot en met 26 mei 2018 en is geopend op woensdag tot en met zaterdag van 13:00 uur tot 17:00 uur. De entree zal € 5 zijn voor volwassenen en € 2,50 voor de jeugd. Kinderen tot 13 jaar kunnen gratis naar binnen. Personen met een museumjaarkaart hebben gratis toegang. Op de Oranjemarkt zal er een mini-flipper voetbal toernooitje georganiseerd worden, inschrijving ter plaatse.

G-Voetbalinstuif voor gehele regio!Kalender

april 28, 2018 | geschreven door: Webmaster

Zaterdag 28 april 2018 organiseert FC Eibergen in het kader van het 100 jarig bestaan een voetbalinstuif voor G-voetbalspelers. Leden en niet leden uit de gehele regio worden uitgenodigd deel te nemen aan een onderling voetbaltoernooi en leuke trainingen. Nadere informatie en definitieve tijden volgen zo spoedig mogelijk.

Verenigingsdagen Jeugd & Penaltybokaal finaleKalender

juni 1, 2018 | geschreven door: Webmaster

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 juni organiseert FC Eibergen haar verenigingsdag voor de jeugd. Dit jaar staat de verenigingsdag in het teken van het jubileum en wordt er extra “uitgepakt”. De jeugd tot 13 jaar heeft op vrijdagavond een activiteitenprogramma, afgesloten met een FIFA-toernooi en een tentenkamp. Op zaterdagochtend hebben zij een onderling voetbaltoernooi. De jeugd vanaf 15 jaar heeft op zaterdagmiddag een programma met diverse voetbalactiviteiten, het exacte programma inclusief tijden wordt binnenkort bekend gemaakt. Op de zaterdagmiddag vindt rond de middag de finale van de penaltybokaal plaats. We kunnen alvast verklappen dat er een ervaren en welbekende doelman weerstand zal bieden op die dag!

Verenigingsdagen Jeugd & Penaltybokaal finaleKalender

juni 2, 2018 | geschreven door: Webmaster

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 juni organiseert FC Eibergen haar verenigingsdag voor de jeugd, in de wandelgangen al “tentenkamp” genoemd. Dit jaar staat de verenigingsdag in het teken van het jubileum en wordt er extra “uitgepakt”. Het programma voor dit evenement houden wij nog een beetje geheim. Wij kunnen al wel vast verklappen dat in het programma een filmavond (4×4-jeugd, JO9 en G-team), Fifa18-toernooi (JO13, JO11), make-up party en fotoshoot (MO11), onderling voetbaltoernooi, finales penaltybokaal en een heus voetbalparcours zijn opgenomen. Enkele uitgangspunten deelnemers verwachten wij vrijdag 1 juni vanaf circa 17.00 uur op de Bijenkamp. Op zaterdag omstreeks 12.00 uur sluiten wij het programma af en kunnen deelnemers worden opgehaald; kinderen die niet willen overnachten kunnen vrijdagavond na de laatste activiteit opgehaald worden en zaterdagochtend vanaf 07.30 uur weer aansluiten voor het ontbijt; deelname is gratis, maar opgave vooraf is verplicht i.v.m. inkopen en teamindelingen; voor de overnachting …