Jeugd

De jeugdafdeling is één van de belangrijkste afdelingen binnen FC Eibergen. De jeugdopleiding is de kweekvijver voor 'het grote werk'. Zonder jeugd heeft de club geen toekomst, zonder goed opgeleide jeugd heeft de club geen sportieve toekomst. Doelstelling van de jeugdafdeling is dan ook het leveren van een bijdrage aan een goede opleiding, groei en voetbalplezier van jeugdspelers in samenwerking met de teamleiders, de trainers en andere vrijwilligers.

Ook binnen de jeugdafdeling wordt onderscheid gemaakt tussen prestatief en recreatief voetbal. In elke leeftijdscategorie wordt met twee teams prestatie gericht gespeeld, de overige teams zijn meer in recreatief verband actief. Bij alle spelers en elftallen is het 'plezier in het spelletje hebben' uitgangspunt, of er nu om de prijzen wordt gespeeld of niet.

Naast de wedstrijden en toernooien worden voor de jeugd ook diverse andere activiteiten georganiseerd, zoals het jaarlijkse Sinterklaasfeest, zaalvoetbaltoernooien, droppings en de jaarlijkse verenigingsdag.

 

Junioren

A1 B1 C1  
  B2 C2  
  B3 C3
MB1 C4
    C5  
    MC1  

Pupillen

D1G E1 F1 Obbink Cup
D2 E2 F2
D3 E3 F3
D4 E4 F4
D5 E5 F5
D6M E6 F6
  E7 F7
ME1 F8
  F9