Jeugd

De jeugdafdeling is één van de belangrijkste afdelingen binnen FC Eibergen. De jeugdopleiding is de kweekvijver voor 'het grote werk'. Zonder jeugd heeft de club geen toekomst, zonder goed opgeleide jeugd heeft de club geen sportieve toekomst. Doelstelling van de jeugdafdeling is dan ook het leveren van een bijdrage aan een goede opleiding, groei en voetbalplezier van jeugdspelers in samenwerking met de teamleiders, de trainers en andere vrijwilligers.

Ook binnen de jeugdafdeling wordt onderscheid gemaakt tussen prestatief en recreatief voetbal. In elke leeftijdscategorie wordt met twee teams prestatie gericht gespeeld, de overige teams zijn meer in recreatief verband actief. Bij alle spelers en elftallen is het 'plezier in het spelletje hebben' uitgangspunt, of er nu om de prijzen wordt gespeeld of niet.

Naast de wedstrijden en toernooien worden voor de jeugd ook diverse andere activiteiten georganiseerd, zoals het jaarlijkse Sinterklaasfeest, zaalvoetbaltoernooien, droppings en de jaarlijkse verenigingsdag.

 

Junioren

A1 B1 C1  
A2 B2 C2  
MA1 B3 C3
MB1 C4
    C5  
    MC1D  
    MC2  

Pupillen

D1 E1 F1G Obbink Cup
D2G E2 F2
D3 E3 F3
D4 E4G F4G
D5 E5 F5
MD1D E6 F6G
MD2 E7G F7G
E8G F8
E9G F9
  F10
  F11