Bert Vogel 12,5 jaar trainer van de loopgroep

Geschreven door Webmaster op 24 september 2010.

Op 23 september 2010 heeft de loopgroep haar trainer, Bert Vogel, in het zonnetje gezet. Wim Kluivers sprak Bert namens de groep als volgt toe:
"Als je jarenlang, iedere week weer boeren, winden, praatjes over gedroomde seksuele prestaties moet aanhoren van mannen die ook regelmatig je gezag proberen te ondermijnen. Als je iedere week weer wijselijk je oren daarvoor weet te sluiten, of in ieder geval doet alsof, als je dat kunt, ben je uit het goede hout gesneden.

Als je oud-voetballers, die vroeger veelal een broertje dood aan hardlopen hadden iedere week weer zo ver weet te krijgen dat ze aan loopschooloefeningen als triplings, hakken-billen en knieheffen meedoen, dat ze coördinatieoefeningen proberen die ze maar niet onder de knie kunnen krijgen en dat ook nooit zullen, dan ben je een heel goede trainer.

Bert, al 12,5 jaar doe je dit nu en al 12,5 jaar zijn we ontzettend blij met jou. Bij een voetbalclub worden trainers als passanten beschouwd; jij laat zien dat het anders kan. We hebben in de afgelopen 12,5 jaar ingrijpende dramatische dingen beleefd, we hebben samen Johan Averdijk, helaas tevergeefs, gereanimeerd en we hebben Gerrit-jan, een grote vriend, verloren, maar we hebben ook veel plezier gehad met een groep die, als men zou weten wat voor klasbak er als trainer voor staat, ongetwijfeld groter zou zijn.

Klein is echter fijn en groot soms minder gezellig. Bert, hartstikke bedankt voor de nu 12,5 jaar durende vakkundige en afwisselende training. Zonder twijfel hoopt de hele groep dat je dit nog jaren zult doen.

Als uiting van onze dank geef ik je een kleinigheid en voor Karin een bos bloemen".